Home » Kruipruimte Isolatie Zuid-Holland

Kruipruimte Isolatie Zuid-Holland

Bent u op zoek naar kruipruimte isolatie in Zuid-Holland? Gebroeders de Vries is hét bedrijf voor kruipruimte isolatie in Zuid-Holland. Met jarenlange ervaring kunnen wij al uw zwamproblemen, koudeproblemen en vochtproblemen op een kwalitatieve en duurzame manier oplossen.

Wij zijn een gespecialiseerd en erkend bedrijf en hanteren zeer scherpe prijzen voor de provincie Zuid-Holland. Het aanpakken van de problemen in de kruipruimte vragen om een zorgvuldige aanpak. We brengen de huidige situatie eerst goed in kaarten alvorens het opstellen van een plan van aanpak en prijsopgaaf. Dit doen we door middel van een vrijblijvende inspectie. 

Redenen om uw kruipruimte te isoleren

Er zijn veel redenen te bedenken waarom het verstandig is om uw kruipruimte te isoleren. Het isoleren van de kruipruimte kan zorgen voor een beter leefcomfort en een hogere verkoopwaarde van uw woning. Daarnaast bespaart u hiermee op de kosten uw energierekening en gaat u ongedierte tegen. 

Het grootste deel van de vochtproblemen bij woningen in Zuid-Holland ontstaan in de kruipruimte. Dit zorgt ervoor dat de luchtvochtigheid in de woning stijgt en uw cv-ketel zal meer energie kwijt zijn om de woning op temperatuur te krijgen. Daarnaast vergeten veel mensen dat de kruipruimte zich direct onder de vloer bevindt. Een kruipruimte die niet goed geïsoleerd is kan het tegenovergestelde effect hebben van een vloerverwarming. Al met al erg energieverspillend! 

Een te hoge luchtvochtigheid in uw huis brengt nadelige gevolgen met zich mee, zoals:

  • Een onprettig leefklimaat en een koude vloer
  • Klamme muren
  • Hoge(re) stookkosten
  • Schimmel in huis, zoals in kasten
  • Zwammen, insecten en ongedierte
  • stankoverlast/muffe lucht
  • Aantasting aan de constructie en installaties
  • Gezondheidsproblemen

Meer informatie?

Wilt u meer informatie over vochtproblemen die zich mogelijk afspelen in uw woning in Zuid-Holland of wilt u een vrijblijvende offerte ontvangen voor uw woning? Neem dan contact met ons op via 0519 – 244030, info@gebroedersdevries.nl of het contactformulier