Home » Nieuwsberichten » Kijk mee op de Dag van de Isolatie

Kijk mee op de Dag van de Isolatie

De Vereniging van Erkende Na-isolatiebedrijven in Nederland (VENIN) organiseert zaterdag 5 november 2016 voor de eerste keer de Dag van de Isolatie. In na-isolatie gespecialiseerde bedrijven gaan deze dag door heel Nederland meer dan honderd huizen isoleren, waarbij u kunt zien hoe dat in z’n werk gaat. Ook Gebroeders de Vries doet als erkend kwaliteitsbedrijf mee. 

Het aanbrengen van na-isolatie geeft in de praktijk veel minder overlast en rompslomp dan dikwijls wordt gedacht. Dit willen de VEVIN-leden tijdens de Dag van de Isolatie dan ook laten zien. De erkende kwaliteitsbedrijven zullen zich op verschillende manieren presenteren, afhankelijk van de aard van het isolatieproduct. De bijdragen van de VENIN-leden worden bekendgemaakt op www.dagvandeisolatie.nl.

Win een waardecheque van 1.000 euro

Wie op de Dag van de Isolatie zelf zijn of haar huis laat isoleren, kan in aanmerking komen voor één van de drie isolatiecheques ter waarde van € 1.000,- die branchevereniging VENIN ter beschikking stelt. Wilt u meedingen naar een van de waardecheques? Laat op de Dag van de Isolatie EPS-schelpen aanbrengen door Gebroeders de Vries. Meld u hier aan voor en maak kans!

Subsidie Energiebesparing Eigen Huis

Medio oktober 2016 start de overheid de campagne Isoleren Doe Je Nu. Om particuliere woning- en appartementseigenaren te stimuleren hun huis te isoleren, heeft de overheid de Subsidie Energiebesparing Eigen Huis in het leven geroepen. Deze subsidie kan tot en met 31 december 2018 worden aangevraagd. Lees meer