Home » Nieuwsberichten » Garantie door unieke samenwerking

Garantie door unieke samenwerking

Sinds een aantal jaren werkt Gebroeders de Vries samen met een aantal bedrijven als het gaat om zwambestrijding. Samen is er een uniek garantieplan ontwikkelt waarbij u verzekert bent dat zwam nooit meer terugkomt.

Zwamvorming in de woning werk als een sluipmoordenaar, zonder dat u het in de gaten hebt wordt uw woning steeds verder aangetast totdat de schade ineens zichtbaar wordt. Een “zwevende” vloer, plinten die houtrot vertonen of kelders waarin het hout is aangetast. De kosten voor herstel zijn vaak behoorlijk dus u wilt het liefst zekerheid dat de zwam nooit meer terugkomt.

Dit is mogelijk met het gezamenlijke plan van aanpak waarbij uw woning of kruipruimte eerst wordt geïnspecteerd door een hierin gespecialieerd adviesbureau. Op basis van het rapport zal een tweede bedrijf dat gespecialiseerd is in het bestrijden van de zwam en het herstellen van de aangetaste delen uw woning zijn werk doen. Als derde zal Gebroeders de Vries het product Drowa aanbrengen zodat u zeker weet dat zwam nooit meer terug zal komen.

Neemt contact op met Gebroeders de Vries en laat u informeren omtrent de mogelijkheden.