Home » Energie besparen » Dag van de duurzaamheid

Dag van de duurzaamheid

Op 11 november bent u van harte uitgenodigd in de modelwoning op het gebied van energiebesparing

De als Energie(k) Loket aangewezen modelwoning van de gemeente Tytsjerksteradiel wordt op de Dag van de Duurzaamheid onder toeziend oog van honderden belangstellenden onder de slogan “GENIAAL VAN G NAAR A!” gepromoveerd van zeer energie onzuinig naar zeer energiezuinig.

Energiebesparing: verschillende partijen slaan de handen ineen

De gemeente Tytsjerksteradiel, de Friesland Bank, de Rabobank en dertien MeerMetMinder gecertificeerde bedrijven waaronder Gebroeders de Vries, hebben de handen ineengeslagen. Volgens het MMM principe gaat het Energie(k)loket de eigen woningbezitters overtuigen. Overtuigen dat niks doen mogelijk nog duurder is dan nu de woning energiezuiniger te maken.

Modelwoning van de gemeente

Voor dit doel is er speciaal een modelwoning beschikbaar gestald door de gemeente Tytsjerksteradiel. Deze woning staat symbool voor een gemiddelde woning in de gemeente. In deze woning laten alle samenwerkende partijen zien wat hun kwaliteiten zijn op het gebied van energiebesparing.De gemeente geeft er voorlichting over (nu nog bestaande!) subsidies en de banken rekenen u graag voor wat en hoe een woningverbetering het beste gefinancierd kan worden.

Een compleet Energieloket!
Alle inwoners van Tytsjerksteradiel zijn welkom in het loket. Vrijblijvend krijgt u daar alle informatie die nodig is om snel tot actie over te gaan!

Kijk voor meer informatie op www.dagvandeduurzaamheid.nl